آیا میدانید وبسایت فروشگاهی چیست؟ در ادامه با اهمیت طراحی وبسایت فروشگاهی و نکات مهم در طراحی سایت فروشگاهی آشنا میشوید.
انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. نام دامنه باید بهگونهای باشد که به راحتی به یاد ماندنی، مرتبط با کسبوکار و در دسترس باشد. در ادامه به نکاتی برای انتخاب نام دامنه اشاره میکنم:
یکی دیگر از ترفندهای بسیار کاربردی که ما در طراحی یک سایت فروش آنلاین به کار میبریم، ارائهی لیستی از خریدهای مشتریان سابق است. فرض کنید کاربری وارد سایت شده است و یک گوشی موبایل را خریده است. پس از انجام خرید و ورود مشتری به سایت، میتوان یک پیشنهاد ویژه برای آنها در نظر گرفت.
پشتیبانی مشتری: هاستی انتخاب کنید که پشتیبانی فنی قوی و پاسخگو دارد و از طریق چت آنلاین، تلفن و ایمیل در دسترس است. پشتیبانی به زبان فارسی نیز میتواند یک مزیت بزرگ باشد.
خانه طراحی سایت فروش فایل طراحی سایت فروش فایل نسبت به سایر سایتهای فروشگاهی دارای تفاوتهای مهمی است. در این...
صفحات مختلف سایت مانند صفحه اصلی، درباره ما، صفحه محصولات، صفحه بلاگ، تماس با ما و… را طراحی کنید و برای مرحله بعدی و وارد کردن محصولات در فروشگاه آماده شوید.
قیمت طراحی سایت بستگی به پیچیدگی پروژه متفاوت است. برای مثال، یک وب سایت ساده با قابلیتهای اولیه ممکن است هزینه کمتری داشته باشد، در حالی که یک وب سایت پیشرفته با ویژگیهایی مثل سبد خرید پیشرفته، سیستم پرداخت آنلاین و قابلیتهای مدیریت محتوا میتواند هزینه بیشتری را به همراه داشته باشد.
اگر علاوه بر محصولات فیزیکی محصولات دانلودی را هم به فروش میرسانید یا محصولات شما توسط چند فروشنده ارایه میشوند بهترین راه این است که محصولات را به صورت گروهی ایجاد کنید.
از دیگر ویژگیهای جذاب وردپرس، استفاده از قالبهای آمادهی آن است.
ویجتها میتوانند به بخشهای مختلف سایت شما اضافه شوند و تجربه کاربری بهتری را به بازدیدکنندگان ارائه دهند.
در واقع جستجوی سایت تنها به نمایش نتایج مرتبط نیست، بلکه این بخش باید طوری در طراحی یک سایت فروشگاه اینترنتی گنجانده شود که کاربرپسند و تعاملی باشد. در ادامه به ویژگیها و امکاناتی اشاره کردهایم که برای بخش جستجوی سایت فروشگاهی شما بسیار ضروری است.
با داشتن شرایط ارسال رایگان، کاربران بیشتر به خرید محصولات ترغیب میشوند.
همچنین باید محصولات، تصاویر و توضیحات آنها را آماده کنید.
یک بخشی از صفحه را با عنوان “مشتریان این محصول، این کالاها را نیز خریدهاند” در نظر گرفت. این بخش در واقع سلایق مشابه مشتریان را ارائه میکند. اگر مشتری این بخش را ببیند، برای خرید کالاها بیشتر ترغیب خواهد اطلاعات بیشتر شد.